Contact

  • maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
  • Anne-Marie de Wit van Beek
   Eikenhoek 52
   5473GZ Heeswijk Dinther

   

  KVK nr: 51777134
  BTW nr: NL001761059B51

  Mijn praktijk is goed bereikbaar voor mensen die met het openbaar vervoer komen. De bushalte ligt op zo’n 500m van de ruimte. Ook is mijn praktijk goed toegankelijk voor mindervaliden.

  Veel gestelde vragen

  Klachten

  Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/.

  Beroepsvereniging

  Ik ben lid van de VBAG beroepsvereniging. en de RBCZ.

  RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut moet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen zodat jij als cliënt zeker bent van goede zorg.

  Privacy

  Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Roadwize wil uw persoonsgegevens op een rechtmatige, behoorlijke en transparante manier verwerken, in overeenstemming met de wettelijke regels. U kunt hier onze privacy verklaring inzien.